Κενό

0,00 €

Κτήμα Γκολέμη Παλαιοπαναγία Λακωνίας

Λίγα λόγια για εμάς: 

Εκεί που η παράδοση συναντά την φύση και εκεί που το «Αγάπη για την Φύση, Υγεία στη Ζωή» από τρόπος ζωής και σκέψης γίνεται όραμα, συναντάμε την αρχή μιας διαδρομής, της δικής μας διαδρομής στα βιολογικά προϊόντα .Η αυστηρότητα του Ταΰγετου και η πραότητα της Σπαρτιάτικης γης είναι στο κύτταρο μας. Η απόφαση λοιπόν δεν ήταν δύσκολη , ακολουθώντας απλά την καρδιά μας γίναμε συνεπιβάτες με τη φύση σε ένα ταξίδι που σίγουρα έχει να μας διδάξει πολλά .
Στη σκιά του ξακουστού για την ποικιλία της χλωρίδας και της πανίδας του, Ταϋγέτου, μόλις 11 χλμ από την πόλη της Σπάρτης, στο χωριό Παλαιοπαναγιά  εκτείνεται το «Κτήμα Γκολέμη».
Εσπεριδοειδή , Ελιές , Κηπευτικά , κ.α σε μεγάλη ποικιλία συνθέτουν το σκηνικό της παραγωγής. Πέρα όμως από τα παραπάνω στο «Κτήμα Γκολέμη» εκτρέφονται κότες  βιολογικές ελευθέρας βοσκής για την παραγωγή Αβγών.
Το στοιχείο της οικογένειας είναι βαθιά ριζωμένο στην ανάπτυξη του κτήματος , άλλωστε μέχρι σήμερα ότι έχουμε καταφέρει , το έχουμε επιτύχει μέσα από μία προσπάθεια που βασίζεται στους γερούς οικογενειακούς δεσμούς και τους κοινούς στόχους. Απόρια αυτού είναι το επόμενο βήμα μας , της Τυποποίησης κ της Μεταποίησης των προϊόντων μας. Ελαιόλαδο, Ελιές, Χυμοί, Αλείμματα κ Γλυκά κουταλιού.
Έχοντας πλέον αποκτήσει ιδιαίτερη εξειδίκευση  σε όλη την παραγωγική δραστηριότητα και  τυποποίηση και μάλιστα με Πανεπιστημιακή συνεργασία, προχωρήσαμε η οικογένεια μας μαζί με την οικογένεια  του συντοπίτη μας Γιώργου Διαμαντάκου στην ίδρυση μιας άρτια οργανωμένης επιχείρησης τυποποίησης και εμπορίας ποιοτικών προϊόντων Μεσογειακής-Λακωνικής διατροφής με εξαγωγικό προσανατολισμό. Η εταιρία αυτή με τον διακριτικό τίτλο  «las» (λάς=λιθάρι,πέτρα στη δωρική) ,κάνει τα τελευταία δύο χρόνια σταθερά βήματα στην εξαγωγική δραστηριότητα μας.    
Υ.Γ
Στην καλλιέργεια των προϊόντων μας «παίζουμε επί ίσοις όροις με τη φύση»! Εμείς χρησιμοποιούμε την ευφυΐα της φύσης και αφήνουμε το φυτό να αναπτυχθεί και να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του . Σε αντίθεση με τη συμβατική καλλιέργεια που λειτουργεί όπως ο ντοπαρισμένος αθλητής-στην αρχή ρίχνεις λίπασμα και έχεις μεγάλη παραγωγή ,αυτό όμως δεν σταματάει, θέλει όλο και περισσότερο ντοπάρισμα, με αποτέλεσμα ο αθλητής να εξαντλείται.- .
Ποιος τρόπος ζωής και διατροφής τελικά αξίζει να ακολουθηθεί ; Εμείς έχουμε επιλέξει και σύμφωνα με τον τρόπο αυτό πορευόμαστε αλλά και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας . Μην ξεχνάτε πως τα φυτά είναι σαν τα παιδιά , όσο περισσότερη αγάπη παίρνουν τόσο καλύτερα γίνονται , μεγαλώνουν και το ανταποδίδουν …  Εσύ τι θα επιλέξεις ;  

Πού θα μας βρείτε :

    Βιολογικές Λαϊκές Αγορές Αττικής :
Δευτέρα
    Κηφισιά : Τέρμα Χ. Τρικούπη(Κοιμητήριο)
    Νέα Σμύρνη : Ιωσηφόγλειο ίδρυμα(Παράδρομος Λ. Συγγρού)  
     Ελληνικο: πάρκο Αφροδίτης, τέρμα Γούναρη και Κύπρου            
Τρίτη
    Κορυδαλλός : Πλατεία Ελ.Βενιζέλου, έναντι αστυνομίας
    Παλαιό Ψυχικό : Πριγκιπίσσης Ελένης , Πλατεία Αρσακείου
Τετάρτη
    Φιλοθέη: Στρατηγού Βεντήρη και Αγίας Φιλοθέης.
 Πέμπτη
    Φαληρο : Ελεύθερο πάρκινγκ σταδίου Ταε Κβο Ντο
 Παρασκευή
    Αγία Βαρβάρα : Πεζόδρομος Κουντουριώτη και Ελ. Βενιζέλου
    Καισαριανή : Άλσος, όπισθεν γηπέδου «Νήαρ Ηστ»
    Νέα Ιωνία : Πατριάρχου Ιωακείμ 4, δίπλα στο ΚΕΠ
Σάββατο
    Ίλιον : Λ. Δημοκρατίας(πλησίον Carrefour)
    Ελευσίνα: Ιωάννου Αγαθού (όπισθεν Δημαρχείου).

    Σε επιλεγμένα πιστοποιημένα βιολογικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα !

    Το «Κτήμα Γκολέμη» είναι επισκέψιμο κάθε μέρα και πάντα ένας από ‘μας θα χαρεί να σας ξεναγήσει στους χώρους όπου θα συναντήσετε εκτός των φυτών , και μια μεγάλη ποικιλία από ζωα…

 

Κατηγορίες προιόντων που παράγουμε: 
Τηλέφωνο: 
6984801583
-6945048528-
-6976780106
Facebook icon
Google icon
Twitter icon
Pinterest icon
e-mail icon

Τα προϊόντα μας

Εγγραφή στο Κτήμα Γκολέμη Παλαιοπαναγία Λακωνίας